tosprogstaskforce.dk

Shopping har kun en ulempe, det koster alt for mange penge!

Når det kommer til shopping så kan de fleste nok godt skrive under på at det er sjovt. Det der altid ødelægger stemningen er at du skal betale. Det kan desuden ødelægge hele måneden hvis du køber for meget. Det kan også være at du bliver overfaldet af en uventet udgift. Det kan være at fjernsynet falder ned af væggen eller der pludselig skal nye sommerdæk på bilen. Det er en af de tidspunkter hvor man ønsker at man kan flytte et par udgifter. 

Normalt er man her nød til at få et lån. Det er så lig med at der falder gebyrer og ekstra dyre renter på. Det kan du dog undgå hvis du får en smart ny afbetalingskonto. Her snakker vi en der stort set minder om en kasse kredit. Den er indrettet til at kunne handle online, og dermed kan du nemt samle alle dine køb i en afbetaling. Sådan slipper du for mange små lån og det gør din køb en del nemmere. Du kan købe tøj, sko, elektronik, værktøj, frækt lingeri, møbler, mad ja endda sexlegetøj. Alt kan samles på en afbetaling, uanset hvilken butik det kommer fra.

Hvordan skal du så bruge den nye måde at betale på

Når du har fået oprettet kontoen, så er det nemt at bruge den. Du skal blot handle helt som du plejer, dermed smide dine varer i kurven som du plejer. Stort set alle butikker tage den slags betalingsmåder. Dermed skal du blot gå til kassen og vælge den nye betalingsmåde. Når det er gjort, så hæves pengene ikke på din konto, de samles fra alle butikker, til en fælles afbetaling. Det gør det nemmere at styre og billigere. Du angiver så blot hvornår og hvor hurtigt du vil betale det af igen.